Polícia zasahuje v budove trnavského Bytového družstva

NETKY.SK • 12 August 2014, 19:37 • 2 min
Polícia zasahuje v budove trnavského Bytového družstva

TRNAVA - Trenčianski policajti dnes zasahujú v objekte Bytového družstva Trnava na Beethovenovej ulici.

slovakia

left justify in out

Pri budove parkuje viacero policajných automobilov najmä s trenčianskymi evidenčnými číslami, policajti sa pohybujú aj v budove. 
     

Podľa krajskej policajnej hovorkyne v Trenčíne Eleny Antalovej sa zásah začal už v pondelok 11. augusta a bude pokračovať najmenej do stredy 13. augusta. Bližšie informácie o dôvode zásahu neuviedla. "Uvedená vec je v štádiu vyšetrovania a na mieste prebiehajú procesné úkony. Vzhľadom na to nie je v súčasnej dobe možné poskytnúť k prípadu viac informácií. Urobíme tak hneď, ako nám to dôkazná situácia dovolí," informovala TASR Antalová. 
     

V uvedenej veci podľa nej ide o podozrenie z ekonomickej trestnej činnosti, ktorá bola pravdepodobne páchaná dlhšie obdobie. V súčasnej dobe policajti zaisťujú listinné dôkazy. "Dokumentovanie ekonomickej trestnej činnosti býva spravidla náročné a zložité, a to okrem iného najmä z časového hľadiska. Po zaistení všetkých listinných a iných dôkazov bude nasledovať znalecké dokazovanie," dodala Antalová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies