Polícia zaistila pri krádeži kožuchov a kabátov skupinku zlodejov v Lučenci , čaká ich trest

NETKY.SK • 10 Október 2016, 15:53 • 2 min
Polícia zaistila pri krádeži kožuchov a kabátov skupinku zlodejov v Lučenci , čaká ich trest

BRATISLAVA/LUČENEC – Desiatky kabátov a kožuchov odniesla skupinka zlodejov z predajne na Bazovského ulici v Lučenci. Policajti ich chytili priamo pri čine.

slovakia

left justify in out

Do obchodu sa jeden z nich vlámal v sobotu okolo 01:00 a zobral tri kusy oblečenia. Krátko nato sa sem vrátil aj s komplicmi. Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová, z predajne ukradli 32 kabátov a kožuchov a odniesli ich do auta, v ktorom ich čakal ďalší spolupáchateľ. Keď sa znovu vrátili do obchodu, čakali na nich policajti.

 

Dvoch mužov zadržali policajti na mieste a ďalších dvoch, ktorým sa z obchodu podarilo ujsť, vypátrali v krátkom čase. Krádežou a poškodením dverí spôsobili predbežnú škodu 10 200 eur.

 

Štvorlístok čelí obvineniam z krádeže. Dvaja Lučenčania vo veku 33 a 37 rokov sú stíhaní vo väzbe, 26-ročného muža z Rimavskej Soboty a 21-ročnú ženu z Lučenca stíhajú na slobode. V prípade dokázania viny môžu stráviť za mrežami tri až 10 rokov. Najstarší z obvinených bol už v minulosti právoplatne odsúdený za majetkovú trestnú činnosť.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona