Polícia zaistila 120 dávok pervitínu za šesťtisíc eur

NETKY.SK • 15 Apríl 2013, 17:45 • 2 min
Polícia zaistila 120 dávok pervitínu za šesťtisíc eur

BRATISLAVA - Colníci a policajti v Nových Zámkoch zadržali organizovanú skupinu drogových dílerov a 120 dávok pervitínu.

slovakia

left justify in out

"Zásahová jednotka s pomocou služobného psa zadržala troch hlavných organizátorov a jednu osobu, ktorá plnila pomocné úlohy," informovala agentúru SITA hovorkyňa finančnej správy Patrícia Macíková.

Počas akcie vykonali dve domové prehliadky a dve prehliadky vozidiel. U obvinených našli 120 dávok pervitínu v spotrebiteľských baleniach. Na čiernom trhu by hodnota zaisteného pervitínu podľa Macíkovej predstavovala približne šesťtisíc eur. Policajti s colníkmi zaistili aj prázdne striekačky, riediace látky, pomocný materiál (váhy a trubičky) a malé množstvo marihuany. Vyšetrovateľ v Nových Zámkoch troch mužov a jednu ženu (všetci sú z okresu Nové Zámky, vo veku 24 až 52 rokov) vypočul a spracoval návrh na vzatie do väzby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona