Polícia zadržala zlodejov z Galanty, hrozí im niekoľkoročné väzenie!

NETKY.SK • 11 Júl 2014, 15:35 • 2 min
Polícia zadržala zlodejov z Galanty, hrozí im niekoľkoročné väzenie!

BRATISLAVA/TRNAVA - Policajti zadržali 22-ročného Lukáša z Galanty, ktorý je podozrivý z viacnásobného vlámania a krádeží v rámci okresu Galanta.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Lukáš je podozrivý z krádeže bicykla a športovej obuvi z bytovky v obci Mostová z konca júna. V ten istý deň pravdepodobne z bytovky v obci Čierny Brod ukradol dva bicykle a športovú obuv. Podozrivý je aj z krádeže bicykla v Galante a krádeže v obci Čierny Brod z 1. júla. Z bytovky tam ukradol šperky, tablet a peňaženku s dokladmi a platobnou kartou. Policajti okrem krádeže obvinili Lukáša aj z porušovania domovej slobody. V prípade krádeže platobnej karty obvinili aj jeho komplica, 30-ročného Adriána z Galanty. Po krádeži karty si na svoje konto neoprávneným prevodom previedol 780 eur. Vzhľadom na to, že obvinený Lukáš bol viackrát súdne trestaný za majetkovú trestnú činnosť, spracoval vyšetrovateľ podnet na jeho väzobné stíhanie. Obvinený Adrián je stíhaný na slobode. V prípade uznania viny im hrozí niekoľkoročné väzenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies