Polícia zadržala v Trnavskom kraji troch dílerov drog

NETKY.SK • 25 Apríl 2023, 08:20 • 2 min
Polícia zadržala v Trnavskom kraji troch dílerov drog

TRNAVA - Vyšetrovatelia v Trnavskom kraji obvinili dvoch mužov a jednu ženu z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (PZ) v Trnave na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

V meste Piešťany a jeho okolí pôsobila 34-ročná žena. Mala tam svojim zákazníkom predávať pervitín. "Policajti ju zadržali v obci neďaleko Hlohovca. Po tom, ako ju posadili do policajného auta, sa chcela zbaviť dôkazov a zahodila zatavenú striekačku na sedadlo. Policajti si drogy všimli a na mieste ich zaistili. Podľa výsledkov expertízy bolo v striekačke približne šesť dávok metamfetamínu," uviedla polícia.

 

Policajní "operatívci" z Trnavy zaistili 38-ročného muža. Zastavili ho v obci neďaleko Trnavy. "Pri prehliadke auta mu policajti našli mikroténové vrecko so svetlohnedým práškom. Podľa predbežného vyjadrenia expertov z Kriminalistického a expertízneho ústavu PZ by sa zo zaisteného množstva dalo vyrobiť najmenej 30 dávok heroínu," doplnila polícia.

 

Najmladší z trojice mal drogy predávať na viacerých miestach v okrese Skalica. Policajti vykonali u 30-ročného muža dve domové prehliadky. Zaistili pri nich viaceré stopy, medzi ktorými boli zatavená striekačka a vrecko s bielou kryštalickou látkou a skladačku s hnedou kryštalickou látkou. Expertíza potvrdila, že išlo o viac ako 300 dávok pervitínu. Všetci traja sú stíhaní väzobne. Policajti všetkých troch obvinili za drogovú trestnú činnosť a v zmysle zákona im môže hroziť trest odňatia slobody na desať až 15 rokov. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona