Polícia zadržala v Bratislave medzinárodne hľadanú osobu: V meste sa aj strieľalo

NETKY.SK • 22 Január 2016, 17:52 • 2 min
Polícia zadržala v Bratislave medzinárodne hľadanú osobu: V meste sa aj strieľalo

BRATISLAVA - Policajti zadržali dnes v Bratislave medzinárodne hľadanú osobu, museli však pri tom použiť donucovacie prostriedky.

slovakia

left justify in out

Ako informovala agentúru SITA hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková, osobu policajti zadržali krátko po 14:30 pred obchodným centrom na Pestovateľskej ulici v Bratislave na základe získaných informácií z operatívno-pátracej činnosti. Počas zadržania sa však táto osoba pokúsila o útek na osobnom aute značky Škoda Octavia, pričom zranila jedného z policajtov. Aby jeho úteku zabránili, použili policajti zbrane a na vozidlo opakovane vystrelili. Osoba z vozidla po chvíli vystúpila a pokúsila sa o ďalší útek smerom na Pestovateľskú ulicu. Keďže ani počas prenasledovania nereagovala na výzvy policajtov, použili donucovacie prostriedky, až tak sa im podarilo osobu zadržať a odviesť na policajnú stanicu. "Bližšie informácie v súčasnosti nie je možné poskytnúť," dodala Mihalíková.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies