Polícia zadržala pre kšefty s drogami troch Bratislavčanov, hrozí im až 15 rokov

NETKY.SK • 25 Máj 2016, 15:29 • 2 min
Polícia zadržala pre kšefty s drogami troch Bratislavčanov, hrozí im až 15 rokov

BRATISLAVA – V rukách polície skončili traja Bratislavčania, ktorí kšeftovali s drogami. Zadržali ich tento týždeň pri akcii na Prípojnej ulici v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Za mrežami môžu stráviť desať až pätnásť rokov.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný Ľubomír mal pri sebe dve vrecká s metamfetamínom. Zo zadržaného množstva by sa dalo pripraviť minimálne 30 dávok. Za drogovú trestnú činnosť už bol odsúdený v roku 2010. Za ten istý zločin bol v roku 2011 odsúdený aj 40-ročný Roman.

 

Toho chytili spolu s 34-ročnou Denisou. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, dvojica predávala drogy na viacerých miestach v Bratislave. V čase zadržania mali pri sebe marihuanu a metamfetamín, z ktorého by sa dalo pripraviť najmenej 16 dávok. Všetci obvinení z obzvlášť závažného zločinu skončili v cele aj s návrhom na väzobné stíhanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies