Polícia zadržala muža podozrivého z krvavého útoku

NETKY.SK • 24 Apríl 2013, 07:32 • 2 min
Polícia zadržala muža podozrivého z krvavého útoku

MOSKVA - Polícia na juhozápade Ruska v utorok zadržala muža podozrivého zo streľby v meste Belgorod, ktorá si počas predošlého dňa vyžiadala šesť mŕtvych.

slovakia

left justify in out

Tlačovú agentúru RIA Novosti o tom informoval nemenovaný hovorca ruského ministerstva vnútra, podľa ktorého sa údajný páchateľ pokúsil z mesta utiecť nákladným vlakom. Polícia podozrivého identifikovala ako 31-ročného Sergeja Pomazuna. Podľa RIA Novosti do Belgorodu v noci na utorok pricestoval minister vnútra Vladimir Kolokoľcev, aby osobne dohliadal na pátraciu operáciu. Agentúra dodáva, že Pomazun pri zatýkaní poranil nožom jedného z policajtov, ktorého museli v nemocnici operovať a jeho terajší stav je neznámy. Samotný podozrivý z operácie vyviazol nezranený.

Páchateľ pondelňajšieho útoku začal strieľať z pušky na ľudí v obchode s poľovníckymi potrebami a neskôr pokračoval v streľbe na uliciach v centre Belgorodu. Podľa údajov polície zabil troch predavačov ako aj viacerých náhodných okoloidúcich vrátane 14-ročného dievčaťa. Strelec následne z miesta činu ušiel autom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona