Polícia zadržala muža, ktorý manželku a syna zatváral do klietky

NETKY.SK • 6 September 2015, 09:16 • 2 min
Polícia zadržala muža, ktorý manželku a syna zatváral do klietky

BUENOS AIRES - Argentínska prokuratúra v sobotu uviedla, že polícia zadržala muža, ktorý počas najmenej dvoch rokov zatváral svoju manželku a syna cez deň do klietky, informovala agentúra Associated Press.

slovakia

left justify in out

Prokurátor Alejandro Pellegrini uviedol, že polícia zadržala 66-ročného Eduarda Ovieda z mesta Mar del Plata na základe podnetu od jeho ďalších dvoch detí. Podľa Pellegriniho mala Oviedova 61-ročná manželka duševné problémy a ich 32-ročný syn trpí autizmom.

 

V špinavej klietke, do ktorej sa vchádzalo železnými dverami, boli podľa prokurátora okrem iného staré matrace, stavebný odpad či krmivo pre zvieratá. "Súčasťou domu bola aj izba, v ktorej žena a syn trávili v tých najhorších ľudských podmienkach noci, rovnako zamknutí," uviedol sudca.

 

Oviedo, ktorý sa v dohľadnej dobe podrobí psychiatrickému vyšetreniu, sa v sobotu k prípadu odmietol pred súdom vyjadriť.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona