Polícia zadržala muža, ktorý kradol indukčné cievky z výťahov

NETKY.SK • 22 Február 2017, 14:08 • 2 min
Polícia zadržala muža, ktorý kradol indukčné cievky z výťahov

BRATISLAVA - Polícia zadržala v utorok 21. februára 33-ročného Ivana K. z okresu Pezinok, ktorého obvinili z trestného činu krádeže v súvislosti s krádežami indukčných cievok z výťahov.

slovakia

left justify in out

Muž niekoľkokrát počas februára odcudzil magnetickú indukčnú cievku, čím poškodil a znefunkčnil výťah v obytnom dome na Vranovskej ulici a na Vilovej ulici v Bratislave. Agentúru SITA o tom informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Muž takto kradol opakovane v ôsmich prípadoch, pričom spôsobil škodu približne 1 248 eur. Následným vyšetrovaním polícia preukázala, že v predchádzajúcich 24 mesiacoch sa obvinený dopustil spáchania viacerých trestných činov krádeže. Obdobne kradol aj od októbra 2016 do februára 2017 spolu s 38-ročným Danielom z Bratislavy. Polícia už spracovala podnet k návrhu na väzobné stíhanie obvineného muža. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies