Polícia zadržala lupiča, ktorý v Devínskej Novej Vsi prepadol šoféra auta

NETKY.SK • 10 Júl 2014, 16:35 • 2 min
Polícia zadržala lupiča, ktorý v Devínskej Novej Vsi prepadol šoféra auta

BRATISLAVA - Polícia uspela pri vyšetrovaní lúpežného prepadnutia v Devínskej Novej Vsi.

slovakia

left justify in out

Krátko po incidente, ktorý sa odohral v bratislavskej mestskej časti v stredu (9. 7.) zadržala 30-ročného Floriána z Bratislavy a obvinila ho zo zločinu lúpeže.
      

K lúpeži došlo na ulici Štefana Králika okolo 19.00 h. Obvinený tu podľa doterajších informácií polície fyzicky napadol 30-ročného vodiča vozidla Peugeot 406. Násilím ho vytiahol z auta a pokračoval v agresii, informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.
     

 Vodičovi sa podarilo vytrhnúť z rúk útočníka, lupič ho začal prenasledovať. Napokon sa vrátil k autu svojej obete, nasadol do neho a z miesta činu ušiel. Napadnutý vodič podľa Považanovej utrpel ľahké zranenia rúk a hlavy. Materiálnu škodu polícia vyčíslila na 1500 eur. Podľa policajnej hovorkyne by malo ísť o hodnotu ulúpeného vozidla.
      

Prípadom sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava IV. Vyšetrovateľ spracuje pre prokurátora návrh na vzatie obvineného do väzby. Mužovi v prípade preukázania viny hrozí väzenia na 3 až 8 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona