Polícia zadržala druhého obvineného z prepadu pancierového vozidla

NETKY.SK • 13 Február 2012, 11:46 • 2 min
Polícia zadržala druhého obvineného z prepadu pancierového vozidla

Polícia zadržala druhého obvineného z prepadu pancierového vozidla - Krimi Polícia zadržala dnes krátko po polnoci 29-ročného Cyrila T. obvineného zo zločinu lúpeže, z prepadu pancierového vozidla prevážajúceho peniaze 12.

slovakia

left justify in out

img

Polícia zadržala dnes krátko po polnoci 29-ročného Cyrila T. obvineného zo zločinu lúpeže, z prepadu pancierového vozidla prevážajúceho peniaze 12. decembra pri obci Vinohrady nad Váhom. Ukrýval sa v panelákovom byte v meste Rajecké Teplice. TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Trnave Martina Kredatusová.
       "Na jeho zadržaní sa podieľali príslušníci kriminálnej polície z Galanty v súčinnosti s útvarom osobitného určenia PZ a Mestskou políciou v Rajeckých Tepliciach. Obvinený je umiestnený v cele policajného zaistenia, pričom vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie," uviedla hovorkyňa s tým, že 28. decembra zadržali druhého obvineného, 26-ročného Pavla T. zo Serede špeciálne policajné zložky. "Pátranie po Milanovi Strýčkovi, poslednom z trojice, naďalej trvá," konštatovala.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies