Polícia zadržala drogového dílera, hrozí mu až 10 rokov!

NETKY.SK • 24 Júl 2014, 16:28 • 2 min
Polícia zadržala drogového dílera, hrozí mu až 10 rokov!

BRATISLAVA/ROŽŇAVA - Rožňavskí "kukláči" si v stredu večer posvietili na dílerov drog.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný Rožňavčan už čelí obvineniu zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. V prípade dokázania viny mu hrozí väzenie na tri až desať rokov. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, obvinený muž od roku 2013 až doposiaľ v Rožňave aj v iných mestách v okrese predával metamfetamín (pervitín). Policajný vyšetrovateľ už spracoval podnet na väzobné stíhanie obvineného muža.

 

Obvineného Rožňavčana policajti zadržali v stredu večer. Pri prehliadke auta zaistili zatiaľ presne nezistené množstvo drogy, ktorú poslali na expertízu. Spolu s obvineným 28-ročným mužom polícia v stredu zadržala aj 23-ročného mladíka z okresu Rožňava. Ako informovala Mésarová, mladšieho muža však po vykonaní procesných úkonov prokurátor prepustil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies