Polícia zadržala dílera, ktorý mal drogy predávať v Michalovciach i v Humennom

NETKY.SK • 14 Február 2014, 11:39 • 2 min
Polícia zadržala dílera, ktorý mal drogy predávať v Michalovciach i v Humennom

MICHALOVCE – Polícii sa podarilo zadržať dílera, ktorý mal drogy predávať v Michalovciach aj v Humennom.

slovakia

left justify in out

"Michalovskí kriminalisti v stredu (12.2.) vo večerných hodinách v spolupráci s Kriminálnym úradom Finančnej správy a hliadkou Mobilnej zásahovej jednotky Policajného zboru Riaditeľstva hraničnej polície Sobrance chytili v objekte železničnej stanice Bánovce nad Ondavou 46-ročného Jozefa z Humenného podozrivého z drogovej trestnej činnosti," informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. 
      

Humenčan policajtom dobrovoľne vydal zatavenú striekačku s kryštalickou látkou, ktorú mal u seba. Striekačka s látkou bola zaslaná na expertízne skúmanie, pričom podľa predbežného výsledku obsahovala 0,34 gramu 68,2-percentného metamfetamínu, z ktorého by bolo možné pripraviť 23 obvykle jednorazových dávok drogy. 
      

"Podozrivého umiestnili do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľ Policajného zboru ho obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držanie a obchodovanie s nimi," doplnil hovorca. Obvinený si najmenej od decembra 2013 na presne nezistenom mieste nakupoval psychotropnú látku metamfetamín - pervitín, ktorú v Michalovciach a Humennom predával užívateľom. 
      

"Obvineného zo zadržania prepustili a stíhaný je na slobode. V prípade dokázania viny mu hrozí až päťročné väzenie," uzavrel Szabó.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies