Polícia zadržala 38-ročného Daniela: Kradol cievky vo výťahoch

NETKY.SK • 14 Február 2017, 13:05 • 2 min
Polícia zadržala 38-ročného Daniela: Kradol cievky vo výťahoch

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave V. obvinil 38-ročného Daniela S. z pokračovacieho zločinu krádeže spáchaného závažnejšou formou spolupáchateľstva.

slovakia

left justify in out

Mladý Bratislavčan si obvinenie vyslúžil za opakované krádeže magnetických indukčných cievok z výťahov viacerých bytových domov v Petržalke. TASR o tom dnes informoval hovorca Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave Michal Szeiff.

 

Obvinený Daniel S. sa mal krádeží dopustiť v období od októbra minulého roka do februára tohto roka. Magnetické indukčné cievky odcudzil vo viacerých panelákoch na Osuského, Šustekovej ulici a Lachovej ulici a na Námestí hraničiarov. Svojim konaním tak znefunkčnil viacero výťahov a celková škoda dosiahla približne 2490 eur. "Škoda, ktorú spôsobil poškodením výťahov, ich súčastí, ako aj iných častí obytných domov v týchto prípadoch je predmetom ďalšieho dokazovania," doplnil Szeiff s tým, že obvinený už bol v priebehu predchádzajúcich dvoch rokov odsúdený za viaceré ďalšie krádeže bratislavskými okresnými súdmi.

 

Obvinený Bratislavčan bol umiestnený v cele policajného zaistenia a vyšetrovateľ spracoval podnet k návrhu na jeho väzobné stíhanie. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona