POLÍCIA: Zadržala na slovensko-ukrajinskej hranici siedmich cudzincov

NETKY.SK • 21 Júl 2011, 08:05 • 2 min
POLÍCIA: Zadržala na slovensko-ukrajinskej hranici siedmich cudzincov

POLÍCIA: Zadržala na slovensko-ukrajinskej hranici siedmich cudzincov

slovakia

left justify in out

img

Príslušníci hraničnej polície zadržali v stredu 20. júla na slovensko-ukrajinskom pohraničí siedmich cudzincov. Jeden Ukrajinec a šiesti Vietnamci vstúpili na územie Slovenska pravdepodobne nedovoleným spôsobom mimo hraničného priechodu.
      "V čase o 21.36 h kamerový reťazec zaznamenal nedovolené prekročenie štátnej hranice z Ukrajiny do SR jednou osobou. Počas pátracej akcie v čase o 22.25 h zadržala hliadka Oddelenia hraničnej kontroly Policajného zboru (OHK PZ) Vyšné Nemecké v katastrálnom území obce Záhor (okres Sobrance), asi 400 m od štátnej hranice, jedného štátneho príslušníka Ukrajiny," informovala hovorkyňa Riaditeľstva hraničnej polície (RHP) so sídlom v Sobranciach Agnesa Kopernická.
      K zadržaniu šiestich Vietnamcov príslušníkmi OHK PZ Zboj došlo podľa jej slov približne o 22.30 h pri autobusovej zastávke v obci Nová Sedlica v okrese Snina.
      Podľa Kopernickej sa za účelom rozboru prípadu nedovoleného prekročenia štátnej hranice uskutoční v priebehu dňa stretnutie príslušníkov RHP s pracovníkmi Štátnej pohraničnej služby Ukrajiny. Cudzinci sú do ďalšieho rozhodnutia umiestnení v priestoroch OHK PZ Vyšné Nemecké a Zboj.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies