Samovrah chcel ukončiť svoj život skokom z mosta! V poslednej chvíli ho zachránila polícia

NETKY.SK • 5 Máj 2017, 09:11 • 2 min
Samovrah chcel ukončiť svoj život skokom z mosta! V poslednej chvíli ho zachránila polícia

BRATISLAVA - Počas uplynulej noci zachránila hliadka PZ život 26-ročného Bratislavčana, ktorý chcel skočiť z jedného z mostov.

slovakia

left justify in out

Policajti Odboru poriadkovej polície KR PZ v Bratislave splnili v priebehu uplynulej noci jednu z ich hlavných úloh, medzi ktoré patrí spolupôsobenie pri ochrane základných práv a slobôd - najmä pri ochrane osobnej slobody, bezpečnosti, života a zdravia osôb. 

 

Hliadka Oddelenia služobnej kynológie zachránila život 26-ročného muža, ktorý chcel skočiť z jedného z mostov v druhom Bratislavskom okrese.

 

Krátko po 23.30 h sme prijali oznámenie o mladom mužovi, ktorý v blízkosti kruhového objazdu v blízkosti Šípovej ulice chce skočiť z mosta. 

 

Hliadka sa bezodkladne dostavila na miesto kde hodnovernosť tohto oznámenia potvrdila.

 

Za zábradlím na moste stál muž, ktorý sa tohto zábradlia pridržiaval a zároveň sa nakláňal smerom k vode. Nakoľko javil známky nervozity, hliadka PZ k mužovi pomaly pristupovala a súčasne s ním komunikovala. 

 

Po chvíli sa muž pustil, pričom v páde mu zabránili členovia hliadky, ktorý muža včas chytili a vytiahli ho spoza zábradlia. 

 

Muž sa však voči členom hliadky začal správať agresívne a kládol aktívny odpor, na čo boli v zmysle ustanovení zákona č. 171/1993 Z. z. o Policajnom zbore

voči nemu použité donucovacie prostriedky a boli mu priložené putá. Následným preverovaním sa preukázalo že sa jedná o 26-ročného bratislavčana. 

 

Muž uvedeným zákrokom zranenia neutrpel, avšak za účelom vykonania vyšetrení bol privolanou RZP prevezený do jednej z Bratislavských nemocníc.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona