Polícia začala trestné stíhanie voči Lukášovi Adamcovi

NETKY.SK • 9 August 2012, 08:25 • 2 min
Polícia začala trestné stíhanie voči Lukášovi Adamcovi

Polícia začala trestné stíhanie voči Lukášovi Adamcovi - Celebrity Podľa informácií webovej stránky Topky. sk spôsobil spevák pri nehode škody vo výške 10-tisíc eur.

slovakia

left justify in out

img

Podľa informácií webovej stránky Topky.sk spôsobil spevák pri nehode škody vo výške 10-tisíc eur.

Polícia začala trestné stíhanie voči víťazovi druhej série Česko Slovenskej SuperStar Lukášovi Adamcovi pre prečin ublíženia na zdraví a prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Informovala o tom webová stránka Topky.sk.

Spevák v pondelok spôsobil nehodu, po ktorej mu v dychu namerali 1,42 promile alkoholu. V Košiciach nedal pri odbočovaní prednosť inému vozidlu. Obe autá skončili s preliačinami, dve ženy s ľahšími zraneniami previezli do nemocnice. Podľa Topiek na autách vznikla škoda vo výške 10-tisíc eur. "V danej veci stále prebieha vyšetrovanie,“ povedala krajská košická policajná hovorkyňa Jana Mesárová. V prípade, keď sa vodičovi stane podobná vec prvý raz, môže nakoniec vyviaznuť len s finančnou pokutou a zákazom šoférovania na niekoľko rokov. O presných sankciách rozhodne súd. Dvadsaťpäťročný Adamec vinu priznal do kamery televízie Markíza. "Vyšiel som z vedľajšej cesty neopatrne a rýchlo. Ja som vinný. Ja to viem a vie to aj druhý šofér. Dúfam, že mi zoberú vodičák aspoň na osem rokov,” uviedol spevák.

Adamec sa v súčasnosti venuje kapele Siempre, s ktorou nedávno vydal album s jednoduchým názvom Siempre & Lukáš Adamec. Zoskupenie si počas tohto leta naplánovalo množstvo koncertov, pričom ten najvýznamnejší sa uskutočnil 13. júla v Piešťanoch, kde hudobníci vystúpili ako predskokani legendárnych Guns N' Roses.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies