Polícia začala trestné stíhanie pre incident vodičov auta a MHD

NETKY.SK • 9 Január 2019, 14:44 • 2 min
Polícia začala trestné stíhanie pre incident vodičov auta a MHD

BRATISLAVA - Policajti začali trestné stíhanie vo veci výtržníctva v súvislosti s incidentom vodičov osobného auta a autobusu mestskej hromadnej dopravy (MHD) na Prievozskej ulici v Bratislave, ktoré sa odohralo počas včerajších hodín. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

slovakia

left justify in out

Poškodením skla autobusu vznikla Dopravnému podniku Bratislava (DPB) škoda okolo 250 eur. Polícia podľa slov hovorkyne intenzívne pracuje na objasnení udalosti. Na svojom facebookovom profile zverejnila výzvu, v ktorej žiada svedkov dopravnej nehody o pomoc. Prihlásiť sa môžu na čísle 158, ale aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 

img

Zdroj: Pixabay

 

"Poskytnutie bližších informácií v súčasnosti nie je možné, pretože by to mohlo zmariť alebo sťažiť objasnenie a vyšetrenie veci. Bližšie informácie k prípadu poskytneme, ak to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní," doplnila Mihalíková.

 

K udalosti došlo v Bratislave v utorok (8. 1.), kedy mali strieľať na vodiča autobusu MHD. Stalo sa to na svetelnej križovatke Prievozskej ulice a Mlynských nív. Zaobišlo sa to bez vážnych zranení. Podľa doterajších informácií mal udalosti predchádzať incident medzi vodičom auta značky Fiat Punto a vodičom MHD smerujúcej do centra mesta.

 

img

Zdroj: TASR

 

"Po nedorozumení mal vodič osobného vozidla doposiaľ neznámym predmetom poškodiť bočné okno situované na strane vodiča autobusu. Následkom poškodenia došlo k rozbitiu skla, ktoré ľahko zranilo vodiča autobusu," doplnila Mihalíková.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies