Polícia zabránila možnému výbuchu plynu v byte, obvinenému hrozí desať rokov

NETKY.SK • 7 Október 2016, 16:04 • 2 min
Polícia zabránila možnému výbuchu plynu v byte, obvinenému hrozí desať rokov

KROMPACHY – Policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie za spáchaný trestný čin 52-ročnému Jozefovi z Krompách.

slovakia

left justify in out

Ten sa ešte v posledný septembrový víkend v bytovom dome zamkol a pustil plyn, pričom si chcel zapáliť aj cigaretu. Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov. TASR o tom dnes informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó.

 

„Obvinený muž pod vplyvom alkoholu zamkol vchodové dvere bytu, pozatváral všetky okná a následne na plynovom sporáku pustil plyn. Ten sa z priestorov bytu šíril aj na chodbu bytového domu. Muž odmietol otvoriť dvere rodinným príslušníkom, ako aj privolanej policajnej hliadke,“ opísal Szabó. Dvere otvoril až na naliehanie svojej dcéry. Polícia po vstúpení do bytu zabránila mužovi v tom, aby si zapálil cigaretu.

 

„Obvinený svojím konaním v bytovom dome ohrozil osoby bývajúce vo viac ako 30 obývaných bytoch. Policajný vyšetrovateľ na obvineného spracoval podnet na vzatie do väzby,“ uzavrel policajný hovorca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies