Polícia zablokovala Budapešť, pátra po ozbrojených lupičoch

NETKY.SK • 10 Máj 2013, 11:36 • 2 min
Polícia zablokovala Budapešť, pátra po ozbrojených lupičoch

BUDAPEŠŤ - Obrovské zápchy sa tvorili dnes na viacerých budapeštianskych mostoch, príjazdových komunikáciách a v okolí hlavného mesta. V rannej špičke totiž polícia kontrolovala vozidlá kvôli ozbrojenej lúpeži v Balatonlelle, informoval spravodajský server Hvg.hu.

slovakia

left justify in out

Celoštátne veliteľstvo polície (ORFK) pre Hvg.hu potvrdilo, že prebieha pátranie po páchateľoch zatiaľ bližšie nešpecifikovanej lúpeže, ktorá sa stala v Šomodskej župe. Polícia vyhlásila celoštátnu pohotovosť. 

Podľa komerčnej tlačovej agentúry HavariaPress príslušníci polície v nepriestrelných vestách a vyzbrojení samopalmi kontrolujú autá na spoločnom úseku diaľnic M1 a M7, na diaľničnom obchvate M0 a na ďalších miestach v Budapešti.

Polícia zverejnila fotografiu vozidla ozbrojených lupičov, ktorým je trojdverová Alfa 145 tmavej farby s evidenčným číslom LNM-959. Občanov požiadala o spoluprácu pri hľadaní a súčasne ich vyzvala na opatrnosť, pretože neznámi páchatelia sú ozbrojení. K prípadu sa polícia vyjadrí neskôr.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies