Polícia obvinila kontroverzného plastického chirurga, ktorý zverejňoval fotografie zo zákrokov na internete

NETKY.SK • 29 Marec 2017, 14:30 • 2 min
Polícia obvinila kontroverzného plastického chirurga, ktorý zverejňoval fotografie zo zákrokov na internete

BRATISLAVA – Polícia sa naďalej zaoberá prípadom súkromného zariadenia Adelais Clinique, kde mali vykonávať kontroverzné plastické operácie. V jednom z vyšetrovaných prípadov už vzniesla obvinenie. Pre TASR to uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

slovakia

left justify in out

„V jednom z vyšetrovaných prípadov bolo vznesené obvinenie 41-ročnému mužovi z trestného činu poškodenia zdravia. Vyšetrovanie v tejto súvislosti aj naďalej prebieha na príslušnom útvare v pôsobnosti Okresného riaditeľstva policajného zboru v Bratislave I,“ uviedla Mihalíková pre TASR.

 

Bratislavský samosprávny kraj (BSK) minulý rok stopol Adelais Clinique činnosť, pretože nemala potrebné povolenie na vykonávanie plastických operácií, hoci ich robiť mala. Voči klinike vtedy začal aj správne konanie.

 

BSK taktiež odstúpil polícii prípady viacerých nespokojných pacientov.

 

Kraj so správnym konaním finišuje. "Zo strany správneho orgánu už bolo ukončené dokazovanie. Momentálne sa pripravuje konečné rozhodnutie vo veci," povedala pre TASR hovorkyňa BSK Lucia Forman.

 

BSK začal voči Adelais Clinique správne konanie, hrozí jej pokuta do výšky 33.000 eur.

 

Konateľom a garantom kliniky je lekár Yassine Ghazi

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies