Polícia vzniesla obvinenie v prípade tragickej sánkovačky v Plejsy, kde zomrelo malé dievča

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 18:29 • 2 min
Polícia vzniesla obvinenie v prípade tragickej sánkovačky v Plejsy, kde zomrelo malé dievča

KROMPACHY – V súvislosti s vyšetrovaním prípadu tragickej sánkovačky, pri ktorej 3. marca prišlo o život 12-ročné dievča v lyžiarskom stredisku Krompachy-Plejsy, polícia vzniesla obvinenie voči konkrétnej osobe.

slovakia

left justify in out

Ako dnes uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová, v súčasnosti prebiehajú ďalšie vyšetrovacie úkony. Doplnila, že vzhľadom na citlivosť prípadu polícia nebude poskytovať bližšie informácie.

 

K tragickej nehode došlo vo večerných hodinách 3. marca na neosvetlenom lyžiarskom svahu, kde sa sánkovali maloleté deti, účastníci lyžiarskeho kurzu. "Dve dievčatá prešli na strmú časť zjazdovky, z ktorej sa spustili dolu kopcom. V dôsledku rýchlej jazdy narazili do stromov a skál nachádzajúcich sa vedľa zjazdovky. Pri náraze obe dievčatá utrpeli vážne zranenia," uviedla Mésarová s tým, že 12-ročné dievča bolo pomocou záchranného vrtuľníka prevezené do nemocnice, kde zraneniam podľahlo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies