Polícia vzhľadom na závažnosť prípadu o vyšetrovaní vraždy poslanca Rakovského neinformuje

NETKY.SK • 15 Január 2014, 10:27 • 2 min
Polícia vzhľadom na závažnosť prípadu o vyšetrovaní vraždy poslanca Rakovského neinformuje

BRATISLAVA - Po šiestich mesiacoch, ktoré uplynuli od vraždy žiarskeho mestského poslanca Mareka Rakovského, ktorý zahynul pri výbuchu nástražného systému pod svojím autom, polícia vzhľadom na závažnosť prípadu o svojich úkonoch neinformuje.

slovakia

left justify in out

"V prípade pokračuje vyšetrovanie, vykonávajú sa úkony v zmysle Trestného poriadku. Zatiaľ nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie, aby nedošlo k zmareniu doterajšej policajnej práce," povedala dnes pre TASR hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Andrea Dobiášová.

Bomba zabila poslanca a advokáta v centre Žiaru nad Hronom 2. júla a prípad začala vyšetrovať Národná kriminálna agentúra ako úkladnú vraždu. Poslanca pochovali 8. júla.

Polícia pracuje s viacerými vyšetrovacími verziami. "Na ich zjednotenie však potrebuje pomoc od svedkov výbuchu. Vyšetrovateľ preto zriadil mailovú adresu informacie.ziar@minv.sk, na ktorú možno posielať informácie v súvislosti s výbuchom," požiadala koncom júla o pomoc verejnosť Dobiášová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies