Polícia vyzýva ľudí na nahlasovanie podozrivých osôb a skupín

NETKY.SK • 24 November 2015, 15:59 • 2 min
Polícia vyzýva ľudí na nahlasovanie podozrivých osôb a skupín

BRATISLAVA - Bratislavská polícia vyzýva verejnosť, aby jej nahlasovala podozrivé osoby alebo neštandardné správanie sa jednotlivcov či skupín na čísle 158 alebo osobne na policajných oddeleniach.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej pre agentúru SITA uviedol bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, polícia vyzýva takisto na nahlásenie ľudí, po ktorých polícia pátra. Keď ľudia upozornia na podozrivých ľudí či správanie hneď, reakcia polície bude podľa jeho slov adekvátna, včasná a účinná. "V prípade, že sa občania obrátia na políciu neskôr, dochádza k výraznému sťaženiu podmienok, ktoré sú potrebné na vykonanie neodkladných úkonov, prípadne na lokalizovanie podozrivých osôb," vysvetlil.

 

Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave sa v súvislosti s nedávnymi teroristickými útokmi v Paríži aktívne podieľa na medzinárodnej spolupráci nielen s okolitými krajinami, ale aj s inými členskými štátmi Európskej únie. Polícia v Bratislavskom kraji preverovala totožnosť osoby v súvislosti s objasňovaním teroristických útokov v Paríži, ktorá sa však nepotvrdila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona