Polícia vyšetruje vlámanie do McCartneyho domu v Londýne

NETKY.SK • 14 December 2018, 21:19 • 2 min
Polícia vyšetruje vlámanie do McCartneyho domu v Londýne

LONDÝN - Londýnska Metropolitná polícia vyšetruje vlámanie sa do domu britského rockového hudobníka Paula McCartneyho v britskej metropole. Informovala o tom v piatok spravodajská stanica Sky News.

slovakia

left justify in out

Zlodeji sa zamerali na nehnuteľnosť, ktorá sa nachádza vo štvrti St John's Wood, 7. decembra približne o 18.20 h miestneho času. Policajti hudobníkovo sídlo preskúmali a objavili na mieste stopy násilného vniknutia.

 

V súvislosti s vlámaním nedošlo zatiaľ k žiadnym zatknutiam. Scotland Yard nezverejnil, či sa 76-ročný McCartney alebo jeho manželka Nancy Shevellová nachádzali v danom čase doma. Incident sa stal niekoľko dní predtým, ako ex-Beatle v stredu koncertoval v rodnom Liverpoole.

 

img

Archívne foto: Paul McCartney na nádvorí svojho vykradnutého domu. Zdroj: Twitter

 

Veterán hudobnej scény zahral 38 piesní v rámci svojho svetového turné Freshen Up, ktorého európska časť sa skončí v nedeľu v Londýne a pokračovať bude na budúci rok v Južnej Amerike a Spojených štátoch.

 

V decembri 1999 prenikol do domu ďalšieho ex-Beatla Georgea Harrisona v grófstve Oxfordshire narušiteľ a pobodal ho na hrudi. Bývalý gitarista skupiny The Beatles zomrel v novembri 2001 ako 58-ročný na rakovinu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies