Polícia vyšetruje útočníka Kumbelu za domáce násilie

NETKY.SK • 18 December 2013, 18:54 • 2 min
Polícia vyšetruje útočníka Kumbelu za domáce násilie

BERLÍN - Futbalista Eintrachtu Braunschweig mal už v minulosti problémy so zákonom

slovakia

left justify in out

Konžského futbalového útočníka Domiho Kumbelu vyšetruje nemecká polícia pre podozrenie z domáceho násilia. Mužov zákona privolali do domu futbalistu v utorok večer, obvinenia sa týkajú aj jeho priateľky.

"Zrejme ide o násilie z oboch strán. Obaja sa navzájom obviňujú," vyhlásila polícia. Kumbala aj futbalový tím Eintracht Braunschweig odmietli komentovať obvinenia až do ukončenia vyšetrovania. "Máme plnú dôveru v Domiho a bude sa zapájať do tréningov i zápasov," povedal športový riaditeľ nemeckého klubu Marc Arnold. Futbalisti Braunschweigu sa momentálne nachádzajú na poslednom osemnástom mieste nemeckej bundesligy. 

Dvadsaťdeväťročný Kumbela sa už v minulosti zaplietol do viacerých incidentov. V roku 2009 dostal 14-mesačný podmienečný trest za zbitie tehotnej priateľky a vrátnika v nočnom klube, a tiež pokutu 3500 eur za útok na ďalšieho človeka v samostatnom incidente. Predtým v roku 2005 ho vyhodili z rezervného tímu 1. FC Kaiserslautern za užívanie marihuany. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies