Polícia vyšetruje úmrtie dieťaťa

NETKY.SK • 10 Marec 2023, 10:00 • 2 min
Polícia vyšetruje úmrtie dieťaťa

KOŠICE - Polícia sa zaoberá úmrtím dieťaťa, ktoré zomrelo na následky spôsobených zranení. Pre TASR to potvrdila košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

slovakia

left justify in out

Na prípad upozornil portál tvnoviny.sk. Podľa neho išlo o dvojročného chlapca, ktorého v jednej z nelegálnych osád v Košiciach utýral nevlastný otec. "V súvislosti s úmrtím maloletej osoby, ktorá na následky spôsobených zranení v jednej z košických nemocníc počas hospitalizácie zomrela 5. marca, polícia koná," uviedla Mésarová. Vyšetrovateľ vo veci vedie trestné stíhanie pre zločin zabitia, pričom už vzniesol obvinenie voči konkrétnej osobe. Umiestnili ju do cely policajného zaistenia s podnetom na väzobné stíhanie. "Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie, ako aj citlivosť tohto prípadu bližšie a podrobnejšie informácie poskytovať nebudeme," dodala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies