Polícia vyšetruje smrť troch detí; páchateľom je zrejme matka

NETKY.SK • 12 Apríl 2015, 10:10 • 2 min
Polícia vyšetruje smrť troch detí; páchateľom je zrejme matka

PARÍŽ - Tri deti zomreli, otec je zranený a matka v šoku po rodinnej dráme, ktorá sa stala v malej dedinke na severovýchode Francúzska. Štvrté dieťa sobotňajšiu tragédiu prežilo a momentálne sa oň starajú psychológovia, matku vypočúva polícia.

slovakia

left justify in out

Francúzsky prokurátor Dominique Alzeari pre miestny denník Dernieres Nouvelles d'Alsace (DNA) povedal, že prvé dôkazy "naznačujú, že páchateľom je matka". Nešťastie pravdepodobne vyvolala rodinná hádka, domnieva sa podľa neho polícia.

 

"Po príjazde do domu sme na mieste činu našli matku v šoku a zraneného otca, dieťa bolo u susedov," uviedol Alzeari s tým, že otca hospitalizovali. Ku tragédii došlo v sobotu približne napoludnie.

 

Vek detí vyšetrovatelia nekonkretizovali, prokurátor Alzeari ale prezradil, že všetky mali menej ako 15 rokov.

Noviny citovali nemenovaný zdroj z prostredia vyšetrovania, podľa ktorého mali byť smrteľné rany spôsobené ostrými predmetmi. Zodpovedné miesta potvrdili, že vyšetrujú zabitie troch neplnoletých.

 

"Telá detí sme ešte neprehliadli," povedal Alzeari. "S forenznými analýzami sa iba začalo, celé vyšetrovanie bude dlhodobý a komplexný proces." Na miesto nešťastia vycestovali lekári a psychológovia.

 

"Naša dedina prežíva hlboké utrpenie a je v šoku," povedal tamojší starosta Bernard Juchs, ktorého citovala agentúra DPA.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies