Polícia vyšetruje smrť robotníka, ktorého v Devínskej Novej Vsi zasypala zemina

NETKY.SK • 9 Júl 2014, 18:41 • 2 min
Polícia vyšetruje smrť robotníka, ktorého v Devínskej Novej Vsi zasypala zemina

BRATISLAVA - Smrť robotníka, ktorého dnes popoludní v bratislavskej Devínskej Novej Vsi na pozemku jedného z rodinných domov zasypala zemina, vyšetruje polícia.

slovakia

left justify in out

Uviedla to dnes bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.
     

Hovorkyňa spresnila, že išlo o 54-ročného muža z okresu Bánovce nad Bebravou. "Podľa doterajšieho šetrenia na mieste tragickej udalosti nebohého muža mala v priebehu výkonu výkopových prác zasypať zemina," doplnila. Tragédia sa stala na Istrijskej ulici. Muža spod zeminy vyslobodili hasiči, pomôcť mu už však nevedeli. Na mieste boli aj policajti a záchranári. "Muž utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol," dodala Považanová.
     

Ďalšie okolnosti, ako k tragédii došlo, polícia vyšetruje. "Poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," uzavrela hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona