Polícia vyšetruje reťazovú dopravnú nehodu na R1

NETKY.SK • 21 August 2014, 16:20 • 2 min
Polícia vyšetruje reťazovú dopravnú nehodu na R1

TRNAVA - Polícia dokumentovala dnešnú dopravnú nehodu na rýchlostnej ceste R1 v smere na Trnavu. Pred odbočkou na Vlčkovce stálo pre defekt na krajnici nákladné auto MAN.

slovakia

left justify in out

Zozadu do neho narazil Peugeot Boxer s novozámockou značkou, ktorého vodič utrpel zranenia a bol vrtuľníkom prevezený do nemocnice. 
     

V dôsledku toho sa zrážke nevyhol ani Ford Focus z Bratislavy, v ktorom sedeli muž, žena a polročné dieťa. Posádka tohto auta sa nezranila, dieťa si ponechali lekári v nemocnici na pozorovanie. Pri nehode sa poškodil aj VW Caddy, jeho posádka vyviazla tiež bez zranení. Dychové skúšky na alkohol boli u vodičov negatívne, vodičovi Peugeotu Boxer bola odobratá krv. Polícia dopravnú nehodu vyšetruje, cesta bola prejazdná v jednom jazdnom pruhu, krátko pred 14. hodinou bola plne sprejazdnená. 
     

Informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona