Polícia vyšetruje okolnosti smrti 61-ročnej ženy, ktorú našli v byte

NETKY.SK • 6 Apríl 2014, 14:38 • 2 min
Polícia vyšetruje okolnosti smrti 61-ročnej ženy, ktorú našli v byte

BRATISLAVA - Polícia dnes v dopoludňajších hodinách prijala oznámenie z linky 112, že v jednom z bytov na Rezedovej ulici v Bratislave sa nachádza telo ženy bez známok života.

slovakia

left justify in out

Polícia dnes krátko pred 9.00 h prijala oznámenie z linky 112, že v jednom z bytov na Rezedovej ulici v Bratislave sa nachádza telo ženy bez známok života.Ako informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová, policajná hliadka toto oznámenie preverila a potvrdila. Podľa doterajších zistení 61-ročná žena utrpela poranenie v oblasti hlavy.
      

"Ohliadajúci lekár na mieste cudzie zavinenie nevylúčil ani nepotvrdil a za účelom zistenia presnej príčiny smrti nariadil vykonať súdnu pitvu," priblížila Považanová. Ako dodala, na mieste sa nachádzajú policajti. "Vzhľadom na prvotné štádium vyšetrovania, v súčasnosti nie je možné poskytnúť k prípadu viac informácií," dodala hovorkyňa.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona