Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody na D2

NETKY.SK • 19 Marec 2016, 12:34 • 2 min
Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody na D2

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo v piatok (18.3.) na 50. kilometri diaľnice D2. Počas nehody utrpela zranenie jedna žena.

slovakia

left justify in out

Požitie alkoholických nápojov policajti u vodičov nezistili. Škodu predbežne vyčíslili na 26.000 eur. TASR o tom informovala dnes bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

 

Podľa doterajších informácií narazil 47-ročný vodič nákladného vozidla s maďarskou poznávacou značkou v smere do Bratislavy z doposiaľ presne nezistených príčin do stredového vodiaceho a  betónového deliaceho pásu. Ten sa po náraze pretrhol a vyvalil do protismernej časti diaľnice.

 

"Do vyvalených deliacich pásov následne narazili dve osobné autá idúce za sebou v ľavom jazdnom pruhu diaľnice v smere z Bratislavy," uviedla Mihalíková. Vodič osobného auta značky Citroën Saxo (EVČ - MA) zostal po náraze stáť v pravom odbočovanom pruhu diaľnice. Vodička osobného motorového vozidla značky Citroën Berlingo,(EVČ - MA) zišla po náraze s vozidlom do pravej priekopy diaľnice, kde sa s autom prevrátila na pravý bok a narazila do oplotenia.

 

"Hasiči pomocou vyslobodzovacej techniky vytiahli z auta vodičku, ktorú záchranársky vrtuľník previezol do jednej z bratislavských nemocníc," informovala Mihalíková. Diaľnica bola nadránom už plne prejazdná v oboch smeroch. Presné príčiny, ako aj okolnosti nehody, sú predmetom vyšetrovania.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona