Polícia vyšetruje napadnutie staršieho muža v Petržalke

NETKY.SK • 19 Júl 2014, 11:27 • 2 min
Polícia vyšetruje napadnutie staršieho muža v Petržalke

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje prípad výtržníctva a ublíženia na zdraví, ktorý sa stal ešte 16. júla podvečer v autobuse MHD č. 99 v bratislavskej Petržalke.

slovakia

left justify in out

V stredu minulého týždňa približne o 18:15 v autobuse neznámy páchateľ fyzicky napadol 69-ročného muža. Stalo sa tak počas jazdy zo zastávky Lúky v smere na Znievsku. Ako agentúru SITA informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, páchateľ v útoku na staršieho muža pokračoval aj po vystúpení z autobusu na zastávke MHD. Páchateľom by zrejme mala byť žena, polícia totiž hľadá približne štyridsiatničku, vysokú 170 centimetrov, silnejšej postavy, s dlhšími blond vlasmi, ktorá mala na sebe oblečené modré šaty. Polícia žiada svedkov, ktorí 16. júla incident v Petržalke videli, prípadne si všimli okolnosti, ktoré by policajtom pomohli pri objasnení prípadu, aby sa ozvali na telefónnom čísle 09610 35964 alebo na linke 158.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies