Polícia vyšetruje lúpež vo večierke v Lučenci, žiada občanov o pomoc

NETKY.SK • 26 November 2018, 19:29 • 2 min
Polícia vyšetruje lúpež vo večierke v Lučenci, žiada občanov o pomoc

LUČENEC – Polícia pátra po neznámom páchateľovi, ktorý v piatok (23.11.) okolo 18.15 h v Lučenci na Partizánskej ulici vošiel do večierky, krátkou zbraňou mieril na predavačku a pýtal od nej peniaze. Keď zbadal prichádzajúcich zákazníkov, odišiel.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovateľ v Lučenci už začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. O tom v pondelok informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

 

"V súvislosti s vyšetrovaním tohto prípadu pátrame po mužovi vo veku 20 až 25 rokov, ktorý je vysoký približne 180 centimetrov, športovej postavy a má šedé oči. Na hlave mal šedú šiltovku, oblečenú zelenú bundu a pod ňou pletený sveter, ktorého vrchnú časť mal natiahnutú cez ústa a nos. Pred predajňou čakala mladá žena, s ktorou páchateľ ušiel," uviedla hovorkyňa.

 

Polícia žiada občanov, ak podľa popisu spoznali podozrivú osobu alebo by vedeli poskytnúť k prípadu akékoľvek informácie, aby ich oznámili na linku tiesňového volania č. 158, prípadne prostredníctvom facebookovej stránky Policajného zboru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies