Polícia vyšetruje krádež mobilov za 45-tisíc eur na Spiši

NETKY.SK • 18 Február 2015, 10:20 • 2 min
Polícia vyšetruje krádež mobilov za 45-tisíc eur na Spiši

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Spišskonovoveskí policajti intenzívne pátrajú po doposiaľ neznámom zlodejovi, ktorý sa v noci z pondelka na utorok (17.2.) násilím vlámal cez strechu do jednej z predajní elektroniky v Spišskej Novej Vsi.

slovakia

left justify in out

Košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó informoval, že zlodej cez vytvorený otvor v strope vnikol do predajne, kde následne zo stojana s mobilnými telefónmi odcudzil doposiaľ presne nezistené množstvo mobilných telefónov rôznych značiek.

 

"Bratislavská obchodná spoločnosť predbežne vyčíslila škodu na cca 45.000 eur," doplnil hovorca. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v tejto súvislosti vykonal v utorok prvotné neodkladné a neopakovateľné úkony a začal trestné stíhanie vo veci zločinu krádeže.

 

Na parkovisku v blízkosti predajne polícia zaistila štyri tašky s mobilnými telefónmi, pravdepodobne pochádzajúce z tejto krádeže. "Páchateľovi hrozí za tento skutok trest odňatia slobody na tri až desať rokov," uzavrel Szabó.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona