Polícia vyšetruje Justina Biebera pre údajné napadnutie

NETKY.SK • 16 Február 2017, 15:04 • 2 min
Polícia vyšetruje Justina Biebera pre údajné napadnutie

BRATISLAVA - Clevelandská polícia vyšetruje údajné napadnutie istého Rodneyho Cannona, ktorého sa vraj dopustil kanadský spevák Justin Bieber.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný muž z Las Vegas, ktorý ho v utorok udal polícii, sa s ním dostal do potýčky vlani 8. júna v hoteli v Clevelande, kde sa stretli po basketbalovom zápase.


Podľa policajnej správy si interpret s Cannonom vypil a zobral mu okuliare, pričom ten si ho vzápätí vyfotil. To Biebera nahnevalo, vytrhol mu z rúk mobil a začal vymazávať fotografie. Muž si telefón následne zobral späť a chcel aj okuliare, ale 22-ročný rodák z Londonu v Ontariu ho niekoľkokrát udrel do tváre. On ho preto zvalil na zem, na čo zareagovali Bieberovi ochrankári, ktorí ho tiež viackrát udreli. Cannon údajne po incidente absolvoval vyšetrenie v nemocnici. Interpretov zástupca sa k situácii zatiaľ nevyjadril.


Justin Drew Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a Purpose (2015). Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Počas kariéry stihol získať napríklad jednu cenu Grammy, dve BRIT Awards, dvanásť American Music Awards, štrnásť Billboard Music Awards, či dvadsať Teen Choice Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies