Polícia poprela obvinenie Brada Pitta pre napadnutie dieťaťa

NETKY.SK • 22 September 2016, 17:20 • 2 min
Polícia poprela obvinenie Brada Pitta pre napadnutie dieťaťa

LOS ANGELES - Zástupcovia losangeleskej polície popreli správy, podľa ktorých v súčasnosti vyšetrujú amerického herca Brada Pitta pre napadnutie dieťaťa.

slovakia

left justify in out

"Nemáme žiadnu správu ani obvinenie, ktoré by sa týkali napadnutia dieťaťa Bradom Pittom," uviedli zástupcovia polície v oficiálnom vyhlásení pre americký týždenník Us Weekly.

 

Spomínané správy o vyšetrovaní sa začali šíriť po tom, ako informáciu potvrdil americkému týždenníku People nemenovaný zdroj. Podľa neho 52-ročný rodák z mesta Shawnee v štáte Oklahoma pod vplyvom alkoholu verbálne a fyzicky napadol jedno z jeho detí na palube súkromného lietadla, kde boli v tom čase aj jeho manželka, herečka Angelina Jolie, s ktorou sa v súčasnosti rozvádza, a tiež ich ďalšie deti. Nemenovaný zdroj z hercovho okolia takisto vyhlásil, že Pitt vníma vyšetrovanie veľmi vážne. "Povedal, že k žiadnemu napadnutiu nedošlo," dodal zdroj magazínu People.


Správu o herečkinej žiadosti o rozvod potvrdil v utorok jej právny zástupca Robert Offer. Rodáčka z kalifornského Los Angeles určila ako dôvod neprekonateľné rozdiely, pričom vyhlásila, že sa tak rozhodla pre dobro rodiny. Podľa právnych dokumentov uviedla ako dátum odlúčenia minulý štvrtok. V stanovisku, ktoré v jej mene poskytol Offer, sa herečka odmieta k situácii ďalej vyjadrovať a žiada verejnosť, aby rešpektovala súkromie rodiny. 


Štyridsaťjedenročná držiteľka Oscara za úlohu Lisy v dráme Narušenie (1999) žiada losangeleský súd o plnú starostlivosť o všetky deti s tým, že ich Pitt môže navštevovať. Výživné na deti či manželské alimenty od neho nepožaduje. 


Angelina Jolie a William Bradley "Brad" Pitt sa zoznámili počas nakrúcania akčného filmu Pán a pani Smithovci (2005), v ktorom stvárnili titulné postavy. Zasnúbili sa v roku 2012 po siedmich rokoch vzťahu. V roku 2014 sa zosobášili, a to najprv na súde v Kalifornii, neskôr na francúzskom zámku Miraval. Dvojica má spolu šesť detí. Tri z nich - pätnásťročného Maddoxa pochádzajúceho z Kambodže, dvanásťročného Paxa z Vietnamu a jedenásťročnú Zaharu z Etiópie - si pár adoptoval. V máji 2006 sa im narodila dcéra Shiloh a o dva roky neskôr Jolie vo francúzskom Nice priviedla na svet dvojčatá Knoxa a Vivienne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies