Polícia vypátrala zlodejov, ktorí z rušňového depa ukradli medené káble

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 15:12 • 2 min
Polícia vypátrala zlodejov, ktorí z rušňového depa ukradli medené káble

KOŠICE - Policajti železničnej polície v spolupráci s príslušníkmi kriminálnej polície vypátrali a obvinili dvoch mužov, 23-ročného Petra a rovnako starého Dalibora z okresu Košice - okolie, z prečinu krádeže.

slovakia

left justify in out

TASR o tom dnes informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó. "Muži sa mali skutku dopustiť v marci až apríli tohto roku. Z rušňa odstaveného v rušňovom depe Haniska pri Košiciach odrezali pílkou na železo 12 kusov medených káblov k trakčným motorom. Akciovej spoločnosti so sídlom v Bratislave spôsobili celkovú škodu za takmer 2700 eur," spresnil Szabó.

 

Ako ďalej uviedol, obvinený Dalibor už bol za obdobný čin v predchádzajúcich dvoch rokoch odsúdený okresným súdom. V prípade dokázania viny hrozí obidvom mužom trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies