Polícia vypátrala páchateľa krádeží v baroch

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 10:29 • 2 min
Polícia vypátrala páchateľa krádeží v baroch

BRATISLAVA/NITRA - Nitrianska polícia objasnila prípady krádeží v nočných baroch a zo zločinu obvinila 20-ročného muža, informovala agentúru SITA hovorkyňa nitrianskej polície Renáta Čuháková.

slovakia

left justify in out

V apríli ukradol 36-ročnej žene z kabelky peňaženku s peniazmi a dokladmi. O kabelku prišla aj 74-ročná pani, pričom jej vznikla škoda 200 eur. Škoda 100 eur vznikla mladej žene, ktorej v máji ukradol peňaženku. Páchateľ má na svedomí desať takýchto prípadov. 

 

Okrem krádeží v baroch podľa polície aj lúpil. Prepadol 56-ročného muža, obeť obral o mobil, doklady, bankomatové karty a hotovosť 17. júna okolo štvrtej nadránom na ulici Fraňa Mojtu v Nitre. Pritom ho zhodil na zem, kde ho bil a kopal. Pomáhal mu 13-ročný komplic. Žiadne zranenia poškodenému pri incidente nevznikli. 

 

Podľa Čuhákovej hrozí za zločin lúpeže páchateľovi v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na tri až osem rokov. Páchatelia sú stíhaní na slobode. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies