Polícia vypátrala oznamovateľa falošného bombového poplachu v Bratislave

NETKY.SK • 13 November 2017, 15:49 • 2 min
Polícia vypátrala oznamovateľa falošného bombového poplachu v Bratislave

BRATISLAVA - Polícii sa podarilo objasniť prípad falošného bombového poplachu. Starší muž ohlásil minulú stredu, bombu v pobočke jednej z bánk v bratislavskej mestskej časti Petržalka.

slovakia

left justify in out

Keďže oznamovateľ nešpecifikoval adresu, policajti zasahovali vo všetkých pobočkách banky v Petržalke.

 

Polícia v tejto súvislosti vzniesla obvinenie 60-ročnému Petrovi R., informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Bratislavčanovi hrozí v prípade preukázania viny za oznámenie nepravdivej poplašnej správy a spôsobenie nebezpečenstva vážneho znepokojenia obyvateľstva trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

 

Pyrotechnické prehliadky pobočiek na Tupolevovej ulici, Černyševského ulici, v obchodnom centre na Panónskej ulici, na Námestí hraničiarov a dvoch pobočiek banky v obchodnom centre na Einsteinovej ulici boli ukončené s negatívnym výsledkom. Škodu, ktorá bola uzatvorením pobočiek banky spôsobená, polícia vyčíslila na 9851 eur.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies