Polícia vykonala raziu v dome predstaviteľov klubu Dinamo Záhreb

NETKY.SK • 2 Júl 2015, 12:19 • 2 min
Polícia vykonala raziu v dome predstaviteľov klubu Dinamo Záhreb

ZÁHREB - Chorvátska polícia vo štvrtok vykonala raziu v dome bratov Zdravka a Zorana Mamičovcov, ktorí sú predstaviteľmi futbalového klubu Dinamo Záhreb. Obaja sú podozriví z daňových únikov.

slovakia

left justify in out

Polícia vykonala zásah z podnetu Chorvátskej agentúry bojujúcej proti korupcii a organizovanému zločinu (Uskok). "Verejnosť vie, že tieto kontroly prebiehajú už roky. Samozrejme, spolupracujeme s nimi aj za klub, aj za seba," uviedli Mamičovci v oficiálnom stanovisku klubu podľa agentúry dpa. Starší z bratskej dvojice Zdravko je prezidentom Dinama, mladší Zoran tím trénuje.

 

Podľa ďalších informácií sa obaja počas razie nachádzali s tímom na tréningovom kempe v susednom Slovinsku. Uviedli však, že s políciou budú v tejto veci spolupracovať. Podľa organizácie Uskok sú Mamičovci veľmi vplyvnými osobami v chorvátskom futbale.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies