Polícia vyhostila 10 Ukrajincov, na stavbe pracovali bez povolenia

NETKY.SK • 20 September 2017, 15:16 • 2 min
Polícia vyhostila 10 Ukrajincov, na stavbe pracovali bez povolenia

BRATISLAVA - Cudzinecká polícia vyhostila desať Ukrajincov, ktorí bez povolenia pracovali na Slovensku. Informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka.

slovakia

left justify in out

"V utorok (19.9.) predpoludním policajti kontrolovali desiatich Ukrajincov v rozostavaných objektoch v Bernolákove na Poľnej ulici. Následne ich predviedli na oddelenie, kde zistili, že sa na území Slovenska zdržiavali neoprávnene. Navyše vykonávali aj zárobkovú činnosť, na ktorú nemali pracovné povolenie alebo povolenie na pobyt za účelom zamestnania," povedal Slivka.

 

Strážcovia zákona preto občanom Ukrajiny vydali rozhodnutie o ich administratívnom vyhostení a zákaze vstupu na územie Slovenska na jeden rok.

 

Po vykonaní potrebných úkonov boli ešte v ten istý deň prepustení. "Ich povinnosťou teraz bude do siedmich dní od vykonateľnosti rozhodnutia vycestovať z územia Slovenskej republiky," dodal Slivka.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona