Na celom Slovensku sa tvorí poľadovica, MHD v Bratislave mešká 20 a viac minút

NETKY.SK • 2 Marec 2018, 09:48 • 2 min
Na celom Slovensku sa tvorí poľadovica, MHD v Bratislave mešká 20 a viac minút

BRATISLAVA - Na väčšine územia Slovenska sa na vozovke tvorí poľadovica a dochádza ku kolíznym situáciám.

slovakia

left justify in out

Polícia už teraz eviduje množstvo dopravných nehôd. Ako polícia upozornila na svojej facebookovej stránke, aktuálne je situácia kritická najmä v Bratislavskom, Trnavskom a Nitrianskom kraji. Vodičov vyzývajú, aby jazdili opatrne. Na cestách je maximálny počet policajtov, ktorí riadia premávku a pomáhajú šoférom.

 

Mestská hromadná doprava (MHD) v Bratislave mešká 20 a viac minút. Problémy majú trolejbusy na Búdkovej ulici. "Z dôvodu poľadovice a veľkého množstva cudzích dopravných nehôd, zaznamenáva dispečing DPB meškania MHD od 20 minút a viac. Z dôvodu zhoršených poveternostných podmienok má problém trolejbusová doprava na Búdkovej ulici," uviedla.

 

V Bratislave a okolí, ako aj v okresoch Senec, Dunajská Streda, Šaľa, Komárno a Nové Zámky sa na cestách z dôvodu mrznúceho mrholenia tvorí poľadovica. Informuje o tom Slovenská správa ciest (SSC) na webe zjazdnost.sk. Kvôli nehodám v hlavnom meste musia vodiči rátať so zhustenou premávkou napríklad na križovatke Bajkalská a Trnavská, na D2 pred Mostom Lafranconi smerom do Petržalky, na zjazde z Prístavného mosta v smere na Einsteinovu či na Brnianskej v smere na Patrónku. V Devínskej Novej Vsi skončilo pre poľadovicu viacero áut mimo cestu. Tunel Sitina z dôvodu kolón priebežne uzatvárajú. Zdržanie na všetkých hlavných ťahoch v smere do centrá je od desať do 30 minút.

 

Správu aktualizujeme. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona