Polícia varuje: Majitelia áut Land Rover a Range Rover by mali dávať pozor na zlodejov

NETKY.SK • 25 Júl 2014, 14:52 • 2 min
Polícia varuje: Majitelia áut Land Rover a Range Rover by mali dávať pozor na zlodejov

PREŠOV – Prešovskí policajti upozorňujú majiteľov áut Land Rover a Range Rover, že v posledných dňoch a týždňoch v rámci Slovenska zaznamenali viaceré krádeže týchto typov áut.

slovakia

left justify in out

V poslednom prípade sa krádež odohrala v blízkosti Prešovského kraja, preto nie je podľa hovorcu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniela Džobanika vylúčené, že k nim dôjde aj na území kraja. 

 

„V záujme zabránenia krádežiam motorových vozidiel spomínanej značky polícia upozorňuje ich majiteľov, aby najmä v čase dlhšej odstávky svojho auta, napríklad v noci, venovali zvýšenú pozornosť ich zabezpečeniu pred prípadným odcudzením. Ak ste už zaznamenali v blízkosti svojich vozidiel pohyb podozrivých osôb, poškodenie v oblasti zámku a podobne, neváhajte zavolať na policajnú linku 158,“ vyzýva Džobanik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies