Polícia v USA chcela opitých vodičov trestať sledovaním reklamy s Justinom Bieberom

NETKY.SK • 6 Február 2017, 14:55 • 2 min
Polícia v USA chcela opitých vodičov trestať sledovaním reklamy s Justinom Bieberom

BRATISLAVA - Polícia z mesta Wyoming v americkom štáte Minnesota chcela vodičom, ktorých by v nedeľu pristihla pod vplyvom alkoholu, za trest púšťať reklamu s kanadským spevákom Justinom Bieberom.

slovakia

left justify in out

O svojich plánoch informovali strážcovia zákona prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Policajti sa pre použitie netradičnej formy trestu rozhodli pri príležitosti 51. Super Bowlu - finále Národnej ligy v americkom futbale (NFL), v rámci ktorého spomínanú reklamu vysielali. V spomínanom spote pre mobilného operátora opisuje 22-ročný interpret oblečený v smokingu viaceré druhy víťazného tanca. V závere pritom viacero z týchto pohybov aj sám predvedie.

 


Púšťanie reklamy s Justinom Bieberom nie je prvý prípad, keď sa polícia rozhodla trestať ľudí porušujúcich zákon nejakým celebritným počinom. Vlani v novembri napríklad kanadská polícia z mesta Kensington v provincii Ostrov princa Eduarda prostredníctvom sociálnych sietí oznámila, že vodičom pod vplyvom alkoholu budú cestou do väzenia púšťať skladby z albumu Silver Side Up (2001) rockovej kapely Nickelback.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies