Polícia v súvislosti so znásilnením batoľaťa zatkla dvoch tínedžerov

NETKY.SK • 18 Október 2015, 10:08 • 2 min
Polícia v súvislosti so znásilnením batoľaťa zatkla dvoch tínedžerov

NAÍ DILLÍ - Dvoch tínedžerov zatkla indická polícia v súvislosti s údajným znásilnením batoľaťa v Naí Dillí - najnovším prípadom sexuálneho násilia voči malému dieťaťu v indickej metropole.

slovakia

left justify in out

Agentúra AP dnes na základe policajného vyhlásenia informovala, že policajti vypočuli viac než 250 obyvateľov obytnej štvrte v západnej časti hlavného mesta, kde bolo v noci na sobotu znásilnené 2,5-ročné dievčatko a krvácajúce nechané potom napospas svojmu osudu v parku.

 

V ďalšej kauze sexuálneho násilia voči maloletým zatkla polícia v sobotu troch mužov - za znásilnenie päťročného dieťaťa na východodillíjskom predmestí.

 

Znásilnenie oboch dievčatiek sa udialo len týždeň po tom, čo bolo v indickej metropole znásilnené a týrané dievča vo veku štyroch rokov.

 

Útoky vyvolali verejné pobúrenie a nevôľu obyvateľov Naí Dillí, ktorí mestské zastupiteľstvo obviňujú, že ženám a dievčatám pohybujúcim sa v uliciach nedokáže zabezpečiť adekvátnu ochranu.

 

Šéf dillíjskej samosprávy Arvind Kedžrival však zo zlyhania a zanedbávania si svojich povinností obvinil políciu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies