Polícia v štáte Oklahoma našla pri pátraní sedem mŕtvych tiel

NETKY.SK • 2 Máj 2023, 09:05 • 2 min
Polícia v štáte Oklahoma našla pri pátraní sedem mŕtvych tiel

WASHINGTON - Sedem mŕtvych ľudských tiel našla polícia v pondelok v americkom štáte Oklahoma počas pátrania po dvoch nezvestných tínedžerkách.

slovakia

left justify in out

Mŕtve telá našli pri mestečku Henryetta asi 145 kilometrov od Oklahoma City. Identitu obetí bude musieť potvrdiť súdny lekár, uviedol šerif okresu Okmulgee Eddy Rice. Polícia však podľa neho predpokladá, že našla dve hľadané dievčatá vo veku 14 a 16 rokov. Medzi obeťami má byť aj odsúdený sexuálny delikvent Jesse McFadden. Rice dodal, že polícia pátranie ukončila a incident vyšetruje ako vraždu.

 

Polícia po dievčatách pátrala od pondelkového rána. Naposledy ich svedkovia videli v aute s McFaddenom. Tento muž bol v roku 2003 odsúdený za znásilnenie a v roku 2020 ho prepustili. V pondelok sa mal postaviť pred súd pre viacero obvinení súvisiacich s prechovávaním detskej pornografie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies