Polícia v prípade vraždy Róberta Remiáša vedie trestné stíhanie

NETKY.SK • 6 Jún 2017, 14:23 • 2 min
Polícia v prípade vraždy Róberta Remiáša vedie trestné stíhanie

BRATISLAVA – V prípade vraždy Róberta Remiáša vedie polícia trestné stíhanie, bližšie informácie o vyšetrovaní neposkytuje. Pre TASR to uviedla hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Baloghová.

slovakia

left justify in out

"Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry Prezídia Policajného zboru vedie trestné stíhanie vo veci pre trestný čin vraždy. V súčasnom období však vzhľadom na povahu vykonávaných úkonov nie je možné poskytnúť bližšie informácie, pretože by mohlo dôjsť k zmareniu alebo sťaženiu objasnenia a vyšetrovania veci," povedala Baloghová pre TASR.

 

Vyšetrovateľ Policajného zboru vydal dňa 8. februára minulého roka uznesenie, ktorým pokračuje v prerušenom trestnom stíhaní v prípade smrti Róberta Remiáša z apríla 1996. Na vydanie tohto rozhodnutia dal písomný pokyn prokurátor Krajskej prokuratúry v Bratislave.

 

Róbert Remiáš zomrel pri výbuchu svojho auta dňa 29. apríla 1996 v Bratislave na križovatke ulíc Botanická, Karloveská a Devínska cesta. Muž bol spojkou s bývalým príslušníkom SIS Oskarom Fegyveresom, ktorý vypovedal, že na zavlečení syna vtedajšieho prezidenta Michala Kováča sa podieľala tajná služba.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona