Polícia v prípade vlámania do herne obvinila dvoch mužov

NETKY.SK • 24 November 2016, 11:13 • 2 min
Polícia v prípade vlámania do herne obvinila dvoch mužov

KRÁĽOVSKÝ CHLMEC - Polícia objasnila krádež finančnej hotovosti z herne na Hlavnej ulici v Kráľovskom Chlmci, ku ktorej došlo v noci z nedele na pondelok (21.11.).

slovakia

left justify in out

Zo spáchania zločinu krádeže a prečinu poškodzovania cudzej veci vyšetrovateľ obvinil dvoch mužov z tohto mesta - Ladislava Š. (33) a Zsolta K. (30). Informoval o tom dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

 

Zlodeji sa do herne vlámali cez strop, následne rozbili kameru aj signalizačné zariadenie a z pultu odcudzili finančnú hotovosť 500 eur. Následne vypáčili tri výherné automaty, z ktorých odcudzili finančnú hotovosť viac ako 7700 eur. Poškodením zariadenia vznikla škoda za 900 eur.

 

"Obvinení sú umiestnení v cele policajného zaistenia a vyšetrovateľ Policajného zboru spracoval návrh na ich vzatie do väzby. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov," uviedol Szabó.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona